10
17
2014

Drágán rosszat - Platán Étterem Városliget, Budapest

A forgalmas Városligetben járva nem meglepő hogy magas árakkal találkozunk, de ezért talán minőséget is várna cserébe a vendég. Sajnos a Platán nem hozza a megfelelő színvonalat, legalábbis a következő értékelés erről tanúskodik.

Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva!

50006840_galery_img.png

Háromszor jártunk az étteremben ebben az évben. Először egyszerűbb és olcsóbb ételeket rendeltünk és elégedettek voltunk. Az olasz chef grillezett csirkemellfiléje különleges volt. Másodszor a pizzáikat kóstoltuk meg: közepesnél jobbnak ítéltük. A harmadik ebéd volt a katasztrófa maga: égetett,kiszárított kacsamell + grillezett zöldség vegyesen; némelyik túlsütve, a többi nyersen!
! ! A lazac? ? ? körete bazsalikomos pirított krumpli volt, csak annyiszor újra melegítve, hogy szinte rághatatlanul ropogós lett. A többiek ételét nem is részletezném. Közben az olasz szakács úr kivonult fényképezkedni egy szépen díszitett halas tállal: nem lehetett ideje a prózaibb dolgokra, nem ellenőrizhette, hogy a konyhai segítők mit küldenek ki a vendégeknek. A kiszolgálónő udvarias, kedves és ügyes volt. A számla borsos, semmiképpen nem arányos az ételek élvezeti értékével.

 

 

Ha szeretnél még több értékelést olvasni, látogass el oldalunkra, az alábbi linkre kattintva.

Olvass és értékelj Te is!
| Írta: IttJártam.hu |

A bejegyzés trackback címe:

https://ittjartam.blog.hu/api/trackback/id/tr946802589

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.10.17. 17:52:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BZ1975 2014.10.29. 16:01:24

nem városliget, hanem városligeti fasor...

ittjartam.hu | facebook | éttermek | szállások