09
11
2013
--

Gyulai Vár és Hamburger Bár - Hamburger Bár, Gyula

A címben Gyula két nevezetességét kívántuk jelezni, persze sok-sok szépség és élmény várja azt, aki ellátogat a városba. Oldalunkon lehet értékelni gyorsétterem jellegű helyeket is, mint például a mai kiszemeltünk, persze egy átlagos gyorsétteremtől fényévekre van egy olyan hely, ahol mindent házilag készítenek. Vigyázat: Az értékelés elolvasása után MÁV-jegy vásárlási láz foghatja el az embert! :)

hamburgerbar.jpg

Bármikor jártam Gyulán, soha nem hagytam ki a Hamburger Bárt. Mindig gyorsan, kedvesen szolgálnak ki. Van egy mosolyuk a számodra. Segítőkészek.

Az ételek finomak, bőséges a kínálat. Nagy a választék. Egyedi a városban a Limonádéjuk.
Az étterem mindig tiszta, folyamatosan törlik az asztalokat. Van hely családoknak és annak is aki csak egy pár percre ugrik be egy kávéra. Napilap van a pultnál, bárszéken is elfogyaszthatod amit kértél, ha nincs időd sokáig maradni.

A WC-k tisztasága és felszereltsége kifogástalan.
Még nem csalódtam bennük.Bárkinek bátran ajánlom!!!!

Az étterem további értékelései:

Hamburger Bár értékelései

vonal.png
Ha szeretnél még több értékelést olvasni, látogass el oldalunkra, az alábbi linkre kattintva.
Olvass és értékelj Te is!

A bejegyzés trackback címe:

https://ittjartam.blog.hu/api/trackback/id/tr995507562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ittjartam.hu | facebook | éttermek | szállások