08
14
2013
--

VB-döntő a medencéből - Hotel Barbizon, Nyíregyháza

Kezeket fel, aki a lakás hősége helyett szívesebben ücsörögne egy medencében, az épp aktuális sportesemény döntőjét végigszurkolva, hát még ha ajándék ital is jár a haza győzelmét követően!

barbizon.jpg

Családdal, kisgyermekkel töltöttünk itt egy hétvégét. Megérkezéskor felhívták a figyelmünket arra, hogy péntek-szombat éjszaka némi zajra számíthatunk, mert ilyenkor nagy buli van. Nos, nyugodtan tudtunk aludni, nem volt olyan vészes...
A szálloda szolgáltatásai bőven pótoltak minket ezért a pici "kellemetlenségért". 


Kedves, szolgálatkész személyzet, különleges, minden igényt kielégítő környezet várja az ide betérőt. Fantasztikus a bár, a fürdőbe ki sem néztünk, annyira tetszett a három szintes, különféle hőmérsékletű medence-komplexum, melyben naponta cserélik a vizet. Egyik képen sem látni, de az egyik medence közvetlenül egy bár mellett van. A vízben, bárszéken ücsörögve lehet kérni a jégbe hűtött italokat. 
A romantika kedvelőinek van egy eldugott kis pad egy vízesés mögött.


A vízilabda VB döntőjét egy hatalmas kivetítőn nézhettük a medencékből - ez is páratlan élmény volt. Együtt szurkoltunk ismerőssel, ismeretlennel, és a tulajdonos egy-egy pohár finom borral is kedveskedett vendégeinek a győzelem örömére.


Heteket is el tudunk volna itt tölteni, annyira tetszett mindegyikünknek ez a hely. 
Bárkinek ajánlhatom: a nyugalmat kedvelők jöjjenek hét közben, aki pedig bulira, szórakozásra vágyik, töltse itt a péntek-szombat éjszakát is! 

A szálláshely többi értékelése itt olvasható:


vonal.png
Ha szeretnél még több értékelést olvasni, látogass el oldalunkra, az alábbi linkre kattintva.
Olvass és értékelj Te is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ittjartam.blog.hu/api/trackback/id/tr265460179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ittjartam.hu | facebook | éttermek | szállások