08
21
2013
--

Ahol az ígéret szép szó maradt - Tókert Fogadó & Wellness, Nagymányok

Az előnyökhöz képest túlságosan is sok hátrányát vélte felfedezni értékelőnk a nagymányoki Tókert Fogadónak. És az előnyök egy része sem a szálláshely érdeme, hanem a környéké, így nem csoda, ha nem született túl pozitív értékelés az ott tartózkodásról.

tokert.jpg

Ami tetszett: szép kilátás, és a két szőke felszolgáló hölgy kedvessége. Jó társaság a vendégek körében, bár ez nem a szálláshely érdeme. Egy napot kivéve minden nap kiürítették a szemetest.

Ami nem tetszett: Érkezéskor nem várt minket senki. Az ágynemű foltos volt. (Miért nem reklamáltam? Mert reméltem, hogy mással nem lesz problémánk, de nem így lett.) Nincs hűtő a szobában (bár miért is lenne, ha úgyis csak az ott vásárolt ételt-italt lehet elvileg fogyasztani). A fürdőszoba kialakítása rendkívül rossz, mert nincs összefolyó, a függöny pedig nem látja el feladatát, így minden zuhanyozáskor állt a víz a fürdőben. Egy kilépő is hiányzik a zuhanytálca elől. A fogadó vezetőjének viselkedése a második ott töltött napunktól kritikán aluli volt, mindenért zaklatta a vendégeket, mindenbe beleszólt, zavarta a pihenésünket. Rákapcsolta a vendégekre a villanyt az udvaron, hogy spóroljon az árammal. A hirdetésben szereplő korlátlan wellness használat igencsak korlátozott, délután 2-7 között használható, de az ott töltött 6 napunk alatt összesen 3 délután volt nyitva, és a pezsgőfürdő is csak kétszer volt használható, mindezt elfogadhatatlan magyarázatokkal indokolta a tulajdonos. A külső medence területét a vendégeknek kellett letakarítani, mert a tulajdonos nem foglalkozott vele. A medence mellett lévő kis lámpák töröttek, mellette üvegszilánkok hevertek napokon keresztül. Az első udvar fa padjai balesetveszélyesek, korhadtak.

A reggeli a hirdetéssel ellenben nem svédasztalos, hanem igencsak szűk a kínálat, a gyertyafényes vacsorából pedig csak a gyertyafény hiányzott. A vacsoránál a választási lehetőség annyi volt, hogy eszed, vagy nem eszed, így volt, hogy éhesen feküdtünk le. Legalább kétféle menüt meg lehetne adni, hogy előre leadhassa a vendég, mi az, amit szeretne. A palacsintát már reggel elkészítették, így estére kiszáradt. A húslevesen és a gyümölcslevesen kívül az ételek nem voltak az ízlésünknek megfelelőek. A vacsorához egy pohár vizet sem lehetett ingyen kapni, minden külön fizetős - és csak azt lehet fogyasztani, amit ott vesz az ember. Az étteremben árlistát nem találtunk kifüggesztve, ám mint kiderült, az árai nagyon magasak. A biciklik használhatatlanok, a wifi pedig nem működik minden szobában - reklamációnkra azt a választ kaptuk, hogy teljesen jól működik - nem így volt. Bár bababarát szálláshelyként tünteti fel magát, a hozzáállásuk alapján nem az. (Mellesleg véleményem szerint egy bababarát szálláshelyen - főleg, ha kisgyermek is ott tartózkodik épp - az lenne a minimum, hogy a folyosón alacsonyan található konnektor legalább egy biztonsági dugóval el legyen látva)

A költségek kifizetéséről hivatalos papírt nem kaptunk, csak egy kézzel írt cetlit, amire a fogyasztás volt feljegyezve. Ár-érték arányban sajnos egyáltalán nem volt megfelelő számunkra, ugyanis a hirdetésben szereplő ígéretek nem fedik a valóságot. Ajánlani sajnos nem fogom a helyet senkinek.

A szálláshely többi értékelése itt olvasható:

Tókert Fogadó & Wellness értékelései

vonal.png
Ha szeretnél még több értékelést olvasni, látogass el oldalunkra, az alábbi linkre kattintva.
Olvass és értékelj Te is!

A bejegyzés trackback címe:

https://ittjartam.blog.hu/api/trackback/id/tr625469784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ittjartam.hu | facebook | éttermek | szállások