08
26
2013
--

Folyamatos megújulás - Susogó Borvendéglő, Pécs

Kezdjük a hetet egy pozitív kritikával. Értékelőnk egy pécsi vendéglőt méltat, pedig itt még étlapot sem kérhetünk, hogy választani tudjunk...ami persze nem mindig hátrány! :) Úgy néz ki, Pécsett egy gyöngyszemre akadtunk.

susogo.jpg

Ezen meglepődtem, hogy a Susogóról még senki sem írt. Az igényes, csúcs gasztronómia legjobb helyszíne Pécsett. A néhány asztalos étterem a hegyoldalban, egy szűk kis utcában található.

Előzetes asztalfoglalás nélkül elindulni sem érdemes. Étlap nincs, azt készítenek amiből aznap a legjobbat kapták - érdemes ajánlatukat a facebookon is figyelemmel kísérni... A személyzet barátságos, kifejezetten gyerek szerető, bár a hely a frissen készített ételek szűk ételválasztéka miatt nem kisgyereknek való. (A mieink már kicsi koruktól szokják a "gyűrődést", ezért a sültkrumpli, halrudacska/dínó-husi/smilie-sajt, ketchup sohasem volt terítéken, azokat a fogásokat ették amit a felnőttek.) A bor választék pazar. Baráti beszélgetésekhez kifejezetten ajánljuk a helyet. Ha Pécsett járunk, nem hagyjuk ki a jövőben sem.

 Az étterem többi értékelése itt olvasható:

Susogó Borvendéglő értékelései

vonal.png
Ha szeretnél még több értékelést olvasni, látogass el oldalunkra, az alábbi linkre kattintva.
Olvass és értékelj Te is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ittjartam.blog.hu/api/trackback/id/tr365477333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ittjartam.hu | facebook | éttermek | szállások