08
27
2013
--

Utolsó csepp a penészes pohárban - Hotel Balaton, Fonyód

A mai értékelőnk nincs egyedül problémájával. Több ember, család is megtapasztalta már ennek a hotelnek a vendégszeretetét. Minden vendégnek ugyanazt a jót meg szeretnék adni, valószínűleg ezért szolgálják fel a másnapi vendégeknek az előző napiak maradékát...Értékelőnk reményvesztett beszámolója következik, aki hasonló cipőben van, nyugodtan írjon nekünk!

hotelbalatonfonyod.jpg

Sajnos mi is rosszul jártunk a fonyódi Hotel Balatonnal. Megérkeztünk és azt mondták, hogy előre ki kell fizetnünk az egész nyaralás összegét, különben nem foglalhatjuk el a szobát. Megszavaztuk a bizalmat, ha már ennyit utaztunk... 


Megláttuk a szobát és valami katasztrófa, ami fogadott minket. Penészes fürdőszoba, ráülni a wc-re csak akrobatikus módon lehetett, mivel akkor a csap az ölünkben volt. 
Az ételről nem is beszélve... A virsli olyan gusztustalan volt, hogy rosszul lettünk, amikor megláttuk. Svédasztalt ígértek, de mindennap ugyanazt rakták ki, volt, hogy az előző nap maradék felvágottját. Ezenkívül nem volt egy rostos üdítő reggelire, hanem olcsó szörpöt készíthettünk magunknak. A kávé ihatatlan volt, így mindig el kellett mennünk máshová kávézni. 


A tulajdonos, ahogy velünk beszélt minősíthetetlen volt, rakosgatta a tetőtéri medencéről is a képeket különböző oldalakra, amikor használni akartuk, közölte, hogy 300 Euró/óra, mert hogy az az ő privát medencéje. 
Minősíthetetlen vendéglátás, stílus, higiénia, ezenkívül amikor haza akartunk menni előbb, nem volt hajlandó a vendég elégedetlenség miatt sem legalább azt a részét visszaadni a pénzünknek, amit nem akartunk már ott tölteni. Itt legalább 50 ezer Ft-ról van szó! Vajon miért fizettette ki velünk előre a 8 napot? 
Valaki tud segíteni, hogy mit tudunk tenni ez esetben??

 A szálláshely többi értékelése itt olvasható:

Hotel Balaton értékelései

vonal.png
Ha szeretnél még több értékelést olvasni, látogass el oldalunkra, az alábbi linkre kattintva.
Olvass és értékelj Te is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ittjartam.blog.hu/api/trackback/id/tr175480595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ittjartam.hu | facebook | éttermek | szállások