09
05
2013
--

Álombéli magasságok - Hunguest Grand Hotel Galyatető

Ma egy nagyon pozitív (de mégsem ömlengő) bejegyzésben mutatjuk be az ország egyik legmagasabban fekvő hotelét. Értékelőnk nem először jár itt, tehát véleménye már megalapozottnak vehető. Lássuk, milyen magasságokba emelkedik!

galyateto.jpg

Nem gondoltam, hogy a nyári ott töltött néhány napunk "überelhető" lesz, de az lett. A szálloda kényelme, a személyzet kedvessége mit sem változott, illetve külön kiemelném a színes és változatos és megújuló programkínálatot, a kiemelt programként szereplő Táncmeditáció és a rendszeres Vízi torna is remek volt, illetve a "Vasárnapi ráadás" lehetőséget - pont az a 8 óra és egy étkezés kellett még a teljes hétvégéhez!
Az étkezésekről megmaradt emlék a személyzet folyamatos figyelme, ha elfogy egy étel, rögtön pótolják, rögtön elviszik a tányérunkat, hogy ne zavarjon, stb., illetve maga a kínálat is remek volt, reform- és háziasabb ízekből egyaránt válogathattunk. 


A figyelmességre utal az a mozzanat is, amikor kifeküdtünk a nagy teraszra a napágyakba, és levittük magunkkal a plédjeinket a szobából, hogy ne fázzunk - két órával később már voltak odakészítve plédek, tehát rögtön észrevették az igényeinket! 
A wellness-részleg továbbra is hibátlan, bár jelenleg felújításokat végeznek rajta, ezt mi csak a feliratokból tudtuk, nem tűnt fel különben. A személyzet diszkréciója is szimpatikus, a takarítást például teljesen észrevétlenül intézték (más szállodában jellemzően bekopognak, elkérik a szemetet, törülközőket...) 
Nagyon rugalmas az étkezési idő is, nem szorítják be két órába, mint sok más helyen. A személyzetnek nem lehet előre köszönni, annyira előzékenyek! 
Újabb kis "sztori", hogy szerettem volna azt a szobát kérni, ahol előzőleg laktunk, ám anyukám inkább magasabban fekvő szobában szeretett volna lenni, így nem szóltam. Mintha csak érezték volna, pont a korábbi szobánk fölöttit kaptuk meg, így mindketten jól jártunk. Jellemző egyébként a szálloda "lelkületére" a sok jó megérzés... :) 


Csodás napokat töltöttünk ott ismét, tágas, napfényes szobában, kiváló ellátással, gyönyörű környezetben. Első perctől az utolsóig minden tökéletes volt, a pincérektől az animátorig, a recepcióstól a takarítókon át a táncoktatóig szuper a személyzet, köszönjük!

 A szálláshely többi értékelése itt olvasható:

Hunguest Grand Hotel Galyatető értékelései 

vonal.png

Ha szeretnél még több értékelést olvasni, látogass el oldalunkra, az alábbi linkre kattintva.
Olvass és értékelj Te is!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ittjartam.blog.hu/api/trackback/id/tr875496855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ittjartam.hu | facebook | éttermek | szállások