09
18
2013
--

Csapnivaló ételek, rettenetes tálalás - Dunyha Vendéglő Budapest

dunyha-vendeglo-budapest-10904-350x235_1379509303.jpg_350x235

Az alábbi eset is jól példázhatja, hogy a jó ajánlólevél nem elég, ha tartalom nincs mögötte - értékelőnknek keserű kalandban volt része. Bár lehet, hogy egy biológus jól szórakozott volna.

 

2013. szeptember 14-én jártam ott lányommal és vejemmel. Egyszerűen kritikán aluli, minősíthetetlen, szó szerint hideg moslékot kaptunk jó drágán. A tökmagos csirke minimum 1 napos volt, kőkemény bundával. A sült zöldségek sem aznapiak voltak. A fejes saláta szélei barnák voltak. Ami a vicc, hogy vejem megpróbált helyette uborkasalátát kérni tejföl nélkül, arra az volt a válasz, hogy megpróbálják elintézni, mert össze van készítve. A tojásos nokedlivel? Lényeg, hogy jött a barna szélű saláta és uborkasaláta tejföllel. A gulyáshoz a "kemencés kenyér" minősége még a leggyengébb kisbolt kínálatát is alulmúlta. A levesben gyárilag aprított répa. A liba- és marhahús ellenére fogvájó sehol. Viszont a terítéken pitli pitli hátán. A fogasfilém (tetején 2 pici büdös rákkal, mert hogy folyami rákkal írta az étlap)úszott egy túlcukrozott kaporszószban. A tányéron természetesen egy pitliben az újburgonyára faragott krumpli (hogy szeptemberben miért írják az étlapra, hogy újburgonya?. A krumpli fele félig főtt volt, viszont mint minden kihozott étel, hideg. Úszott valami olcsó olajban. A legszebb, hogy a tányéron a kis pitli alá befolyt a kaporszósz. Elképesztően gusztustalan volt. Miután akkor ott 2 esküvő volt, evőeszköznek desszertes készletet kaptunk. Vagy talán gyerekkészletet. Egy ilyen kicsi kanállal kellett egy jó mély kübliből (mellette 2 kisebb pitli) kikanalazni a kacsalevest. De hogy minek a sok kis bili? Egyikben 3 pici maceszgombóc, mert hogy a libaleves maceszgombóccal, a másikban gyárilag darabolt répa és kacsahúscafatok.
Folytathatnám tovább. Én igyekeztem nem mutatni, hogy milyen rémes, mert engem hívott meg a család. Végül is az én születésnapomat sikerült tönkretenni. Lányom is igyekezett tartani magát, mert bántotta, hogy ilyen születésnapom sikeredett. Szerencse, hogy annak ellenére, hogy 6.-hónapban van, elég erős a gyomra, és rosszullét nélkül megúsztuk.
Már csak azt nem tudom, hogy akik a szép cikkeket írják róluk, azok vajon kaptak-e ilyen ebédet? És a Két cica konyhája blogger ilyenhez adja a nevét? És ezt még oktatja is?
Szégyen.
Javaslom, mindenkinek, hogy jó messzire kerülje el eztz az éttermet.

 

 

Az étterem további értékelései:

Dunyha Vendéglő értékelései

 

vonal.png
Ha szeretnél még több értékelést olvasni, látogass el oldalunkra, az alábbi linkre kattintva.
Olvass és értékelj Te is!

A bejegyzés trackback címe:

https://ittjartam.blog.hu/api/trackback/id/tr865522385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ittjartam.hu | facebook | éttermek | szállások