10
03
2013
--

Humorral könnyebb - Lidó Étterem, Gyula

Mintha Fábry egyik monológját olvasnánk. Értékelőnk nem volt túl elégedett de túl csalódott sem, viszont mindezt olyan remekül írta meg, hogy muszáj megosztanunk.
Olvasd el a részleteket a címre kattintva!

lidogyula.jpg

A Lido nem volt jó élmény. Vegyük azt előre, ami tetszett. Olcsó bizalomgerjesztő menü, 2 fogás 750 ft. Nyakleves :), paprikás krumpli. Vagy csirkemellrizittó illetve inkább rizses. Az egyik terem kifejezetten hangulatos már azoknak, akik szeretik a western kocsmák atmoszféráját. A terasz is igényes a kiszolgálás pedig kifogástalan, az árak barátságosak, mind az italok, mind az ételek esetében, s adagok is igencsak rendben vannak. Eddig 20 pont a 20ból. No de a borlap nagyon gyenge, a felszolgált bor fáradt, a pálinkaválaszték szűk, az étlapról 4-5 étel amit rendeltünk volna, nem volt kapható, amit meg kaptunk az nem volt kifogástalan, az egyik tányérról hiányoztak a pirított zöldségek, amit az étlap beígért, a harcsa pedig  a Mekong déltájában nevelődött, pangasius néven. Nem megyünk többet.

 

Az étterem további értékelései:

Lidó Étterem értékelései



vonal.png
Ha szeretnél még több értékelést olvasni, látogass el oldalunkra, az alábbi linkre kattintva.
Olvass és értékelj Te is!

A bejegyzés trackback címe:

https://ittjartam.blog.hu/api/trackback/id/tr235549292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ittjartam.hu | facebook | éttermek | szállások