02
28
2014
--

A szép külső nem minden - Gunaras Resort Spa Hotel Dombóvár

Értékelőnk esetére igaz a mondás, miszerint „nem a külső számít” – vagy legalábbis nem csak az. Hiába gyönyörű egy hotel, ha közben a szolgáltatások minősége enyhén szólva is hagy maga után kívánnivalót, és lépten-nyomon kicsinyes megoldásokba botlik az ember.
Olvasd el a részleteket a címre kattintva!

gunaras.jpg

Mindenek előtt le kell szögeznem, hogy a hotel gyönyörű. Prémium alapanyagok és kiegészítők mindenhol.
De...Ez egy wellnesshotel wellness nélkül. Igaz át lehet menni a szomszédos szocreál fürdőbe (kb. 60 méter fürdőköpenyben a szabadban). Amikor a kupont vettem karácsonyra ígérték a gyerekmedencét (tavaly karácsonyra).
Azt mondták amúgy, hogy az egyik termál medencébe is bevihetjük, csakhogy ott meg tábla fogadott minket, miszerint 14 éves kor alatt szigorúan tilos. És a kicsinyesség csúcsa: ha üdítőt viszel be a szállodába, azért dugódíjat számítanak fel (a kukádat ellenőrzik! ! ! ), és a szálloda előtt parkolásért 1000/ft/nap díjat kell fizetni. Akkor is fizetned kell, ha csak kipakolod a minibárt, mert valamit hűteni akarsz. Ja, amúgy bababarát, mert van játszószoba. Megint csak szép és igényes játékok, de 15 foknál sosincs melegebb. Emellett: a recepción úgy viselkednek veled, mintha leprás lennél, a szobában minden nap lehet poloskát fogni, a kaja jó közepes (2000 ft-os all-you-can-eat), a wifi nem működik, a környéken semmi látnivaló nincs.

A szálláshely többi értékelése itt olvasható:

Gunaras Resort Spa Hotel értékelései

 

vonal.png

Ha szeretnél még több értékelést olvasni, látogass el oldalunkra, az alábbi linkre kattintva.
Olvass és értékelj Te is!
IttJártam.hu - Élmények első kézből

A bejegyzés trackback címe:

https://ittjartam.blog.hu/api/trackback/id/tr635836811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ittjartam.hu | facebook | éttermek | szállások