08
21
2014
--

Szegényes svédasztal - Hotel Monopoly, Balatonalmádi

A svédasztalról általában egy mindenféle finomsággal megrakott asztal jut eszünkbe, ahonnan annyit ehetünk amennyi csak belénk fér. Értékelőnk is valószínűleg erre számított, de sajnos csalódnia kellett, a várt lakoma elmaradt...

Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva!

STT-great-buffet.jpg

Becsapva érzem magam Idén nyáron egy fontos évfordulót szerettünk volna megünnepelni és ezt a szállodát választottuk. A csomagban svédasztalos étkezést ígértek ünnepi reggelivel. Minden étkezésnél úgy felhúztam magam, hogy beárnyékolta az egész ünneplést. Reggelinél hamar elfogyott az a pár választék (tojásrántotta, virsli, margarin, sajt, és a leggyengébb sonka, szalámi, müzli).
Mindent kérni kellett és némi várakozás után legtöbbször "sajnáljuk elfogyott" választ kaptuk. De elfogyott a majonéz, a tej, a paradicsom, a kifli, a kalács és az utolsók már csak lekváros kenyeret kaptak. Borzalmas kávé,nincs választék üdítőből és teából sem. Mindez már reggel 9-kor. És ha később megyek reggelizni? A svédasztalos vacsora: 2-2 féle leves és második. A desszertet kérni kellett mert csak 1 adag járt személyenként. Első este kukoricamálé ami nagyon rossz volt, második este gombóc, harmadik este palacsinta. Üdítő, víz semmi (ha fizetsz jó drágán), gyümölcs, kenyér semmi. Utolsó este "kimaradt a svédasztal" mondván 10 fő alatt nincs svédasztal, amiről elfelejtettek tájékoztatni. Borsóleves, kakukkfüves csirkemell. A dühtől amit akkor éreztem az étvágyam is elment. Ez Svédasztal? Másik negatívum, hogy a szálloda előtt zakatol el a vonat és ez főleg reggel zavart. A zuhanyzón nincs ajtó és tocsog az egész fürdőszoba. A wellness jó, a kert szép de mindezt beárnyékolta a kaja. Sajnálom, hogy őket választottam, én nem ajánlom senkinek!

 

Hotel Monopoly, Balatonalmádi értékelései

 

Ha szeretnél még több értékelést olvasni, látogass el oldalunkra, az alábbi linkre kattintva.

Olvass és értékelj Te is!
| Írta: IttJártam.hu |

A bejegyzés trackback címe:

https://ittjartam.blog.hu/api/trackback/id/tr406622827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ittjartam.hu | facebook | éttermek | szállások