09
06
2014
--

Ideális szállás az állatkert mellett - Hotel Dzsungel, Nyíregyháza

A Nyíregyházi Állatpark területén álló szálloda már azért is vonzó, mert a madárcsicsergés mellett akár elefánttrombitálásra is ébredhetünk reggelente. Ez az egy pozitívum (már akinek, ugye) azonban kevés ahhoz, hogy jónak mondhassuk a helyet. Szerencsére egy visszatérő vendég értékelése alapján megtudhatjuk, hogy érdemes-e a dzsungelben éjszakázni.

Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva!

koszonto2.jpg

Tavaly annyira bejött az állatkert és ez a szállás is, hogy egyértelmű volt, visszatérünk. 1 év alatt nem sok minden változott, szerencsére! Ugyanabban a szobában voltunk, mivel itt férünk el kényelmesen 5-en. A Fehér tigris lakosztály a földszinten van (a szobák többsége az 1. emeleten, ahová lépcső visz fel), egy nagy L alakú szoba, franciaágy, kihúzható kanapé, étkezőasztal, 2 fotel, dohányzóasztal.

Utazóágyat nekünk kellett vinni, nem tudtak biztosítani. Az ár-érték arány szerintem nagyon jó, 1 éjszaka 27. 000 Ft, a gyerekeknek nem kellett fizetni az étkezésért (kötelező reggeli 1. 000 Ft/fő), és annyiszor mehettünk be az állatkertbe ingyenesen, ahányszor csak akartunk. Az állatkerten kívül más programunk nem is volt. A fürdőszobában nagy sarokkád van. Örömmel észleltük, hogy az 1 éve még hibás konnektort javították, illetve kisebb felújításokat is végeztek. Hűtő az előszobában van. Ami kevésbé szerencsés, az a mennyezeti világítás kialakítása, soronként egyben lehet csak fel-le kapcsolni. A nagy szekrény egyik fiókja szorul, azt nem is használtuk inkább. A konyhasarok jól felszerelt, mikró is van. A reggeli bővített kontinentális svédasztal, többségében hideg ételek, felvágottak, sajtok, joghurtok, cornflakes, dzsem, vaj. . . szóval egyszerűbb dolgok, de a 2 csillaghoz képest bőven túlteljesítik, ezen kívül rántotta és virsli volt. Minden nap ugyanaz a felhozatal, de nekünk abszolút megfelelt. Narancslé és almalé üvegkancsóban, összességében kicsit suli-menza vagy úttörőtábor hangulatú az egész, kicsit retró, de kellemes. A konyhás néni ott áll az ajtóban és tőle lehet kérni plusz dolgokat. Nagyon kedves a személyzet, látszik, hogy nagyon szeretik a gyerekeket. A 10 órás check-outot nem vették szigorúan (nekünk nem sikerült időre elhagyni a szobát) bár nyilván attól is függ, jön-e utánunk vendég. Ingyenes őrzött parkoló van a szálló mellett. A közeli Igrice csárdában és a Vadász csárdában is kedvezményes vacsora lehetőséget ajánlanak a szálloda lakóinak.

 

Hotel Dzsungel, Nyíregyháza értékelései

 

Ha szeretnél még több értékelést olvasni, látogass el oldalunkra, az alábbi linkre kattintva.
Olvass és értékelj Te is!

A bejegyzés trackback címe:

https://ittjartam.blog.hu/api/trackback/id/tr816672979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ittjartam.hu | facebook | éttermek | szállások