09
19
2014
--

Verebek az asztalon - Park Vendéglő, Keszthely

Értékelőnknek nem voltak nagy elvárásai, csak egy szélvédett helyen akart megebédelni. Sajnos ez nem jött össze, a kiszolgálás és a desszert sem volt a csúcson, nem is beszélve az asztalon kotnyeleskedő verebekről. Talán nem ártana egy etetőt kirakni nekik is?

Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva!

68101271.k9XRjWT1.IMG_1327_1.jpg

Családdal tértünk be meglehetősen éhesen. Hűvös esős nap volt, ezért mindenképpen a belső teremben akartunk helyet foglalni, de mivel az már igencsak tele volt, ezért kifordultunk a "kerthelyiség" felé, ami valójában egy magas falakkal körbevett szűk kis sikátor, fedett boxos beülős asztalokkal.
A hangulata elég nyomasztó, a legrosszabb azonban, hogy ebben a sikátorban hemzsegtek az ételdarabokra, morzsákra vadászó verebek. Folyamatosan ráröpültek az asztalokra, úgy kellett állandóan hessegetni őket, mint a legyeket. Egy másik asztalról az ott ebédelők tányérjáról az egyik verébnek sikerült is kicsippenteni egy sült krumplit a vendégek sikoltozása közepette. Ez nekem már kicsit sok volt. Ha nem lett volna leadva a megrendelésünk, itt inkább már távoztam is volna. Sajnos maradtunk. A pincér meglehetősen mogorva stílusban, udvariatlan közvetlenséggel kommunikált, ami szintén nem sok jóval kecsegtetett a továbbiakra nézve. A rendelésünkből a felszolgáláskor ki is felejtett egy tételt, ezt utólag kellett vele kihozatni, amit látnivalóan nehezményezett. Az ebéd fogyasztása közben egyik kezünkkel folyamatosan hessegetük a verebeket és megpróbáltuk úgy helyezni a tányérokat és poharakat, hogy lehetőleg ne kelljen a viaszosvászon abroszon itt-ott elhelyezkedő száradt madárürülékbe könyökölnünk evés közben. Hogy teljes legyen az "örömünk", a belső helyiségből kijött egy úriember dohányozni, és erre a célra természetesen éppen a mellettünk lévő asztalt választotta, úgyhogy nagyjából tíz percig voltunk kénytelenek fuldokolni a sikátorban terjengő dohányfüsttől. Ami az ételeket illeti: a leves és a főétel közepes minőségű volt, a desszert (Gundel palacsinta) viszont ehetetlen. Az első falat után kifordult a villa a kezemből. A diós krémnek álcázott agyoncukrozott barna nyúlós massza megízlelése után hagytam abba az étterem gasztronómiai felfedezését. A számlázás amúgy korrekt volt, az árak sincsenek elszállva - de a fentebb leírtak alapján jóval szerényebb árképzés lenne indokolt. Mindent összevetve, az egész milliő rettenetes, a vendéglátás ezen szintje számomra kritikán aluli. Egyszóval borzalmas élmény volt. Ide soha többet.


Park Vendéglő, Keszthely értékelései

 

Ha szeretnél még több értékelést olvasni, látogass el oldalunkra, az alábbi linkre kattintva.

Olvass és értékelj Te is!

A bejegyzés trackback címe:

https://ittjartam.blog.hu/api/trackback/id/tr646712631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ittjartam.hu | facebook | éttermek | szállások