09
23
2014
--

Jóllakás helyett tisztítókúra - Zöldfa Vendéglő, Csömör

Értékelőnk a korábbi jó tapasztalatok miatt tért vissza az étterembe - bár ne tette volna. Az ételek hagytak némi kívánnivalót maguk után, az elfogyasztásukat követő egészségügyi problémákról nem is beszélve. Nem csoda hogy a pórul járt vendég nem ajánlja a helyet, legalábbis amíg nem változtatnak a fogások minőségén.

Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva!

food_poisoning.jpg

Régi emlékeink voltak a Zöldfa vendégröl ( régi tulajdonos, aki ma Kitarcsàn van), szuper volt minden!!! Az ételek minôsége, valamint a mennyiség is. A mai napon ügy döntöttünk, meglàtogatja ezt a jóemlékű éttermet, kár volt. 5 fő, nem egy családból. Hárman már a wc-ét járjuk Férjem halászlét evett, ami a pirospaprikával még hírből sem találkozott. Ez még egy házi asszonynak is szégyenére lett volna. Hárman kapros juhtúróval töltött csirkemellet ettünk a kapor nem tengett túl a töltelékben, előnye ez volt egyedül elég meleg! A fokhagymás serpenyős krumpli, hideg és fokhagyma mentes volt. Az ötödik fő a csapatunkból bécsi szelete tapló és hideg volt. Mindezért fizettünk is, mert nem vagyunk egy balhézós vendégek. A wc-re menetelek miatt szántam rá magamat a vélemény nyílvánításra.
Úgy érzem ide többet nem megyünk!!!! Sőt javasolni sem fogom.
A mai világban, ilyen ételeket nem szabadna felszolgálni!!! Mindenhol csalogatják a vendégeket, ezért is érzem magamat rosszul, hogy miért pont ide mentünk. Sajnálom, de le kellett írnom, tanuljanak a hibáikból!!!!

 

Zöldfa Vendéglő, Csömör értékelései

 

Ha szeretnél még több értékelést olvasni, látogass el oldalunkra, az alábbi linkre kattintva.

Olvass és értékelj Te is!

A bejegyzés trackback címe:

https://ittjartam.blog.hu/api/trackback/id/tr566724579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ittjartam.hu | facebook | éttermek | szállások