10
06
2014
--

Nyári tábori emlékek - Gyermeküdülő és Turistaszálló, Kunbaracs

A következő értékelés egy fiatal látogató látogató tollából származik. A táborról olyan szépen fogalmaz, hogy ha tanárok lennénk biztos ötössel jutalmaznánk - mivel azonban lehetőségeink ezt nem engedik, inkább megosztjuk a beszámolót, hadd merengjünk el minél többen a letűnt iskolás éveken. :)

Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva!

trail-riding-at-horseback-riding-camp.jpg

Hogy mi nekm Kunbaracs? Nem is tudom. Ezt nem nagyon lehet egy rövid értékelésben elmondani. Ezt meg kell tapasztalni. Egy hely, ahol nem látod a kerítést. Nem érdekel, hogy hol van a határ, mert egyszerű nemességgel nem akarsz kimenni innen. Egy hely, ahol mindenki egy nagy családba tartozik. Egy hely, ahol azzal foglalkozhatsz amivel szeretsz.
Én 4 vagy 5 éve járok ide mindig vissza. Nem tudom pontosan, mivel nem is ez a lényeg, hanem az, hogy egész évben ezt a pár hetet várom. A szüleim is tudják tanusítank, hogy a tábor elötti utolsó napokban már nem is nagyon vagyok otthon. Lélekben már Baracson vagyok. Végigpörgetem az emlékeket, az embereket. Amikor végre valahára megérkezek akkora öröm önt el, hogy tudom végre itt vagyok. Olyan érzés ez mit amikor hosszú utazás után hazaérsz. Azt, hogy milyen nagyszerű ez a tábor az is mutatja, hogy nagyon sokan vagyunk akik vissza járnak ameddig csak tudnak. A legtöbb ember számára a legfélelmetesebb a korai kelés lehet. De az sem kínzásból van. Meg lehet szokni. Itt az a jó, hogy nem úgy lovagolsz mint a legtöbb lovardában, hogy odamész, felülsz a lóra, lovagolsz, leszálsz és hazamész. Itt te pucolod, nyergeled, itatod, lovagolsz, leszereled és kiviszed. A táborban soha nem unatkozol. Mindig van valami program. Vagy amikor nincs akkor alszol, ha tudsz. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Ha teheted mindenképpen menny el!

 

 

 

Ha szeretnél még több értékelést olvasni, látogass el oldalunkra, az alábbi linkre kattintva.

Olvass és értékelj Te is!

A bejegyzés trackback címe:

https://ittjartam.blog.hu/api/trackback/id/tr416764343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ittjartam.hu | facebook | éttermek | szállások