11
07
2014
--

Apró figyelmességek - Hotel Platán Székesfehérvár

Korábbi posztjainkban bőven volt szó olyan hotelekről, ahol a színvonal ugyan megfelelő volt, de a kisebb hibák, figyelmetlenségek mégis beárnyékolták az ott töltött időt - nos, most lássuk ennek az ellentettjét! Íme egy szálloda, ahol ha nem is tökéletesen, de mégis gördülékenyen mennek a dolgok.

Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva!

plat.jpg

Már érkezésünkkor nagyon kedves fogadtatásban részesültünk és bőséges információt kaptunk a recepciós lánytól. A szobánk megfelelő állapotú, tiszta volt, külön kiemelném az olyan apróságokat, mint a bekészített cukorka és a névre szóló kérdőív :D! A menüválasztásos vacsora ételei nagyon finomak voltak, a reggeli svédasztal pedig bőséges kínálatú.
Az sem elhanyagolható, hogy folyamatosan "újratöltötték" a reggelinél a tálcákat és a kancsókat. Igénybe vettük a hotel nyújtotta kedvezményes belépőt az Árpád Fürdőbe, ami fantasztikus, valamint a hotel által kínált masszázzsal is éltünk, ami végképp feltette az "i"-re a pontot. Ami miatt viszont csak "négyes" osztályzatot kapott a hely, az a vacsora során tapasztalt kis fejetlenségnek köszönhető. A gyertyafényes vacsora harsogó rádiószó mellett zajlott (az éppen aktuális pop és R 'N' B számok nekem kevésbé nyújtottak meghitt élményt), a gyertyafényt pedig kis műanyag mécses jelképezte. A pincér fiú -bár nagyon kedves volt- rendszeresen összecserélte a rendeléseket, ami tekintve , hogy egyszerre max. 5-6 család volt az étteremben, nem igazán volt érthető. Mindent egybevetve szuperül éreztük magunkat, szívesen visszatérünk máskor is.

 

 

Ha szeretnél még több értékelést olvasni, látogass el oldalunkra, az alábbi linkre kattintva.

Olvass és értékelj Te is!

A bejegyzés trackback címe:

https://ittjartam.blog.hu/api/trackback/id/tr156875391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ittjartam.hu | facebook | éttermek | szállások