05
19
2015
--

Félpénzzel az Anabellában - Hotel Annabella, Balatonfüred

Hamarosan itt a nyári szezon, ezért hazánk egyik legkedveltebb turistacélpontját, a Balatont szeretnénk górcső alá venni néhány poszt erejéig. Kezdésnek lássuk, mire számíthat az utazó egy háromcsillagos superior hotelben az északi parton.

Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva!

annabella.jpg

A 3. emeleten, parkoló felé kaptunk szobát, de kérésünkre a sörkertre nézőre cserélték, az étteremhez-konyhához közel. Lehet, a parkoló csendesebb lett volna, mert a konyhai zajokat fel lehetett hallani, ahogy a sörkertből is a történéseket. A mindennapi bundáskenyerünk illatát is érezhettük a szobánk erkélyéről.
A standard szoba viszonylag kicsi, az erkély elég keskeny, a fürdő régimódi, a kád magas. WC bent, az elszívó nem működött. A tv kicsi, hűtő van. Ajtó nem szorosan zár, zajokat behallani a folyosóról, vagy át a másik szobából. Egyébként tiszta, naponta takarítottak, cserélték a törülközőket. Előfordul, hogy a liftek foglaltak egy hatemeletes nagy szállodában, főleg ha idősebb vendégek vannak. Lefelé gyalogoltunk. Az uszodai részleg, napozóterasz sem a legmodernebb, a szauna kicsi de meleg. Külön férfi, női. A fedett úszómedence hőfoka elfogadható, a kintit a nap melegíti. Sok vendég esetén nézni lehet. A napozóágyakat nem tették ki reggel, kérni kellett külön, viszont már délután négykor elkezdték összeszedni, zavarva a vendégeket. Kerékpár kölcsönözhető, napi 3. 000 Ft (! ). Az étterem jó, a személyzet nem tolakodó, kedves, nem szedik le azonnal a tányérokat és az evőeszközöket. Mindent utánatöltöttek, hiány nem volt. Szerdán és csütörtökön zenés est volt, nem vagyok biztos abban, hogy az X Faktorba bejutott volna ez a duó. Az idősebbek táncoltak is. A szálloda mellett zajos felújítások voltak, tereprendezés. A parkolásért külön fizetni kell. Nyári melegben légkondicionálás nélkül elég meleg lehet a szobákban, főleg a sörkertre nézőkben. A strandok szépek, rendezettek, várják a vendégeket. Félpénzes akcióban nem nagyon elégedetlenkedtünk.

 

 

Ha szeretnél még több értékelést olvasni, látogass el oldalunkra, az alábbi linkre kattintva.

Olvass és értékelj Te is!

IttJártam.hu - Élmények első kézből

A bejegyzés trackback címe:

https://ittjartam.blog.hu/api/trackback/id/tr387472752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ittjartam.hu | facebook | éttermek | szállások